top of page

#МУПнакарантині

Міський учнівський парламент закрили на карантин. Невже це означає кінець роботи парламенту в цьому навчальному році? Це не про наших лідерів! Рада МУП на чолі зі головою організовує систематичні онлайн конференції, де переплановує свою роботу під умови тотального карантину в Україні. Система роботи парламенту перейшла на дистанційний режим. Продовжується щоденна робота над такими проектам як: КВН, «Перспектива МУП 2020», ІХ Форум президентів шкільного самоврядування, «Kherson children art» тощо.

Для креативу та фантазії навіть коронавірус не завадив! Було ініційовано проект #члениМУПзалишаються вдома, де члени Міського учнівського парламенту розповідали про те, як вони продуктивно проводять свій час поза стінами школи, гімназії, ліцею або парламенту. У рамках цього проекту було запущено низка флешмобів: 1 хвилина у планці, проходження пробних тестів ЗНО, влаштування сімейних переглядів фільмів.

Карантин – час для пізнання чогось нового. МУП разом із командой «Tennergizer» поспілкувались на соціально важливі теми для сучасних підлітків та дізнались про лайфхаки «як не зійти з розуму під час карантинозаключення вдома».

Зустріч із успішними людьми м.Херсона теж чекаю на лідерів шкіл! Планується організація онлайн зустрічей членів парламенту із депутатами, журналістами та підприємцями, що готові поділитись своїм досвідом у досягнені мети.

Комісії парламенту теж продовжують свою роботу! Так триває погодинна підготовка до найочікуванішого Teen Fest, який члени комісії з питань ЗМІ Міського учнівського парламенту організовує кожного дня, спілкуючись із командою за допомогою месенджерів та онлайн ресурсів.

Не втрачаючи енергії та сил, ми, лідери Міського учнівського парламенту, маємо провести цей карантин як найпродуктивніше: зайнятись спортом, улюбленим хобі, послухати цікаві лекції від спікерів (багато навчальних закладів України зараз проводять онлайн-навчання), можна навіть подорожувати віртуально (світові музеї пропонують безкоштовні онлайн екскурсії), спробувати навчатись дистанційно, випробувати свої організаційні здібності щодо планування дня в умовах, коли ти увесь час знаходишся вдома, організувати онлайн-івенти або онлайн-вечірки із друзями.

Більше про роботу парламенту можна знайти в інстаграм @mupnews , де члени МУП беруть активну участь у діяльності та розбудові нашого міста онлайнразом із іншими лідерами – підлітками нашого міста.

Читайте также:
bottom of page