top of page

Відбувся півфінал 14 сезону херсонської шкільної ліги  КВН

25 лютого на базі палацу молоді та студентів відбувся півфінал 14 сезону херсонської шкільної ліги КВН, який проходив під темою «Херсон - столиця світу». Участь приймали 8 команд:

1. Команда «57 центів»

2. Команда «Креативні наХАЛи».

3. Команда «Mix Шума».

4. Команда «Може бути».

5. Команда «А».

6. Команда «ФТЛ-стайл»

7. Команда «52 норма»

8. Команда «Бензопила «ДРУЖБА»

Учасники змогли продемонструвати своє вміння жартувати у трьох конкурсах: перший – домашнє завдання на тему: «Світ професій» у якому учасники креативно представляли різні професії, другий конкурс-імпровізація,музична розминка, завдання учасників доспівати запропоновані пісні, на те щоб вигадати цікаву гумористичну імпровізацію, і третій конкурс - кіноконкурс «Херсон – має талант» , формат конкурсу полягає в тому, що на задану тему команди мали власноруч зняти, змонтувати та озвучити короткометражний фільм тривалістю 3 хвилин. Журі півфіналу 14 сезону стали: Ткачова Наталія Миколаївна , головний спеціаліст управління молоді та спорту Херсонської міської ради, голова журі. Срібна Ірина Сергіївна, завідувачка відділу науково - методичного забезпечення Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки. Коцегуб Ольга Юріївна, заступник директора з художньо-творчої роботи, вчитель театральних дисциплін Таврійського ліцею мистецтв. Кравченко Олена Володимирівна, викладач театральних дисциплін Херсонської музикальної школи № 3. Та Вандрашек Світлана Юріївна, методист центру масової роботи та організації дозвілля Херсонського Палацу дитячої та юнацької творчості.

Привітати конкурсантів прийшли почесні гості з управління освіти Херсонської міської ради, які побажали усім перемоги та наснаги у грі. Також привітати учасників солодкими подарунками завітала депутат Херсонської міської ради Ценкер Ірина Іванівна, яка підтримує учнівську молодь міста, та є спонсором багатьох справ реалізованих міським учнівським парламентом.

Півфінал 14 сезону був дуже напруженим та цікавим, як для учасників, так і для журі. Шість команд, які стали переможцями цієї гумористичної гонки були нагороджені дипломами, та зустрінуться у фіналі чотирнадцятого сезону міжшкільного чемпіонату КВН вже у квітні.

Отже, переможцями стали:

1. Команда «57 центів»

2. Команда «Креативні наХАЛи».

3. Команда «Mix Шума».

4. Команда «Може бути».

5. Команда «52 норма»

6. Команда «Бензопила «ДРУЖБА»

Читайте также:
bottom of page