top of page

Рішення круглого столу

Рішення круглого столу за участі президентів шкіл

«Стабільна взаємодія шкільних парламентів з Міським учнівським парламентом – запорука продуктивної роботи»

14.11.2019

1. Президентам органів дитячого самоврядування на засідання шкільних парламентів запрошувати членів Міського учнівського парламенту, делегованих представників від навчального закладу.

Протягом року,

Президенти ЗЗСО

2. Шкільним органам самоврядування розробити план зустрічей з комісіями та радою Міського учнівського парламенту, для обміну досвідом та налагодження спільної діяльності.

Протягом року,

Президенти ЗЗСО

3. Комісіям міського учнівського парламенту разом з президентами шкільних самоврядувань розробити конкретні заходи задля залучення більшої кількості школярів до співпраці на благо шкільної громади та міста.

Листопад 2019р. – березень2020р. ,

Комісії МУП,

Президенти ЗЗСО

4. Спрямувати зусилля шкільних парламентів на популяризацію лідерського руху у місті, шляхом удосконалення розділів учнівських самоврядувань на сайтах закладів загальної середньої освіти.

Протягом року,

Президенти ЗЗСО

5. Інформаційним міністерствам шкільних самоврядувань створити презентацію інтернет сторінок управління освіти Херсонської міської ради, комісій та ради Міського учнівського парламенту і презентувати її учням свого навчального закладу.

Протягом року,

Інформаційні міністерства ЗЗСО

6. Президентам шкільних самоврядувань посприяти стабільній взаємодії учнів закладів загальної середньої освіти із Міським учнівським парламентом шляхом контролювання систематичного відвідування делегованих представників від навчального закладу до комісії та клубів Міського учнівського парламенту.

Протягом року,

Президенти ЗЗСО

7. Голові МУП надати на розгляд питання щодо проведення заходу "Ігри лідерів"

8. Президентам шкільних самоврядуваннь закладів загальної середньої освіти систематично розглядати питання, розглянуті на засіданнях комісій та клубів МУП на окремому зборі шкільного парламенту

Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря Міського учнівського парламенту Якименко Світлану.

Читайте также:
bottom of page