top of page

III сесія 12 скликання Міського учнівського парламенту

11.04.2018- була проведена ІІІ сесія 12 скликання Міського учнівського парламенту при управлінні освіти Херсонської міської ради.

На сесію прибули президенти учнівських шкільних самоврядувань та члени комісій Міського учнівського парламенту . Також, на сесії була присутня Верещака Тамара Юріївна - куратор Міського учнівського парламенту, голова «Асоціації працівників закладів освіти м. Херсона», заслужений вчитель України.

Після завершення привітань, було затверджено склад лічильної комісії, регламент роботи сесії за більшості голосів.

Перше питання, яке було розглянуто на сесії - презентація роботи найкращих шкільних органів самоврядування у м.Херсоні. Президенти шкіл №20-Масонов Олексій та №30-Саккер Олександра, презентували форми та методи роботи органів дитчого самоврядування їх навчальних закладів. Президенти були запрошені з метою покращення роботи учнівського саморвядування у нашому місті, активізаціїї активної роботи ЗНЗ у Міському учнівському парламенті.

Друге питання- анонсування проектів, які будуть проведені у квітні-травні 2018 року комісіями МУП. На сесії були представлені найперспективніші проекти, які комісії Міського учнівського парламенту планують організувати найближчим часом.

Третє питання –організація зміствоного відпочинку у таборі «Лідер». З 13 червня по 26 червня 2018 року на базі табору ім. Голубця (м. Скадовськ) розпочнуть свій відпочинок та навчання загони лідерів учнівського самоврядування. Упродовж 14 днів лідери матимуть змогу навчатися лідерським премудростям та розвивати навички лідерської роботи і добре відпочити. До загонів Лідерів школи делегують своїх представників. Для того щоб відпочинок був цікавим та корисним Рада МУП апропонувала учасникам сесії до 24 травня надіслати конструктивні пропозиції щодо організації змістовного відпочинку у таборі «Лідер» на електронну адресу куратора ради міського учнівського парламенту.

Також на сесії відбулось нагородження переможців конкурсів: «Юний репортер», «Один тиждень з життя успішної людини», «Справедливість для мене-це...».

Ми щиро дякуємо учасникам сесії за активну участь у житті Міського учнівського парламенту. Маємо надію на плідну співпрацю та бажаємо вам успіхів у втилені ваших творчих задумів.

Читайте также:
bottom of page