top of page

Зустріч з Олександром Книгою


09.02.2018 відбулась зустріч з генеральним директором Херсонського обласного академічного музикально-драматичного театру ім. Миколи Куліша – Олександром Андрійовичем Книгою.

На зустрічі були присутні Рада МУП та комісії з питань ЗМІ, Освіти, Екології, Культури та Права. Зустріч пройшла у театрі-кафе, після чого усім присутнім провели екскурсію по театру.

На зустрічі, Олександру Андрійовичу задавали питання, що до його шляху до успіху та минулого в цілому. Також, були питання стосовно Мельпомени Таврії – щорічного фестивалю, на який з’їжджаються театральні колективи України та інших держав. Олександр Андрійович розповів, що зараз до наступного фестивалю підготовка вже йде повним ходом, та будуть деякі змінення у проведенні. «Ми плануємо провести фестиваль у двох містах»

Після завершення, усіх членів Міського Учнівського Парламенту повели до великої зали, де й почалась екскурсія. Дуже багато розповіли про історію театру, про професії, які є в театрі (окрім артистів). Також, провели до куліс, показали площадку під та над сценою. Розповіли про звичаї театру, їх традиції, та майбутні спектаклі, які будуть ставитись на сцені цього театру. Театр чекає на глядачів, та, можливо, вже професійних робітників, які будуть допомагати театру підкорювати глядацькі серця.

Читайте также:
bottom of page