top of page

Пройшов майстер-клас "Секрети успішної людини Херсона" з Ольгою Маренчук


24.01.2018 відбулась зустріч з депутатом та директором Школи-Родини №39 Маренчук Ольгою Миколаївною

 

На зустрічі, лідер розповіла членам міського учнівського парламенту про свій життєвий шлях, як формувалось її життєве кредо і як незламно йшла до мети. Також, вона розповіла про шкільні будні її Школи-Родини, їх благодійні акції та деякі експериментальні заходи. Потім, Ольга Миколаївна поділилась своїм досвідом роботи у депутатській сфері. «Ти маєш виконувати те, що ти пообіцяв, що не завжди можливо. Але я намагаюся з усіх сил, бо люди просять, вони йдуть до мене» - говорила вона на зустрічі.

Після її мотивуючої розповіді, члени МУП задали ще декілька особистих питань що до її досягнень та діяльності як директора та депутата одночасно, на які Ольга Миколаївна успішно відповіла.

Під кінець зустрічі, Ольга Миколаївна показала відео-фільм, де її шкільні колеги привітали її з 20-річчям успішної роботи на посаді директора Школи-Родини №39. У відео-ролику було підбито підсумки продуктивної роботи, та побажання від колег.

Як підведення підсумків, присутні поділилися враженнями та винесли для себе головні якості, якими має володіти справжній лідер. Також, Ольга Миколаївна відмітила, що двері Школи-Родини №39 завжди відчинені, та запрошує на наступну зустріч саме туди.

Читайте также:
bottom of page